Τα Γραφεία Ευρέσεως Εργασίας IDEA δραστηριοποιούνται στον χώρο της Εύρεσης Εργασίας από το 2015, ημερομηνία και έναρξης της εταιρίας με το πρώτο γραφείο, στην πόλη των Σερρών.

 

Η αρχική ιδέα λειτουργίας των Γραφείων ήταν η Εύρεση Εργασίας με την ταυτόχρονη παροχή συμβουλευτικής προς τον άνεργο, η ενίσχυση του βιογραφικού του και η διασύνδεση της επιχείρησης με το κατάλληλο για αυτήν προσωπικό. Η όλη προσπάθεια πλαισιώθηκε με την ταυτόχρονη διενέργια ειδικών σεμιναρίων από καταρτισμένο προσωπικό και σε δεύτερο χρόνο με την υλοποίηση προκηρύξεων ΑΣΕΠ και οτιδήποτε έχει σχέση με την συναλλαγή του ανέργου με το δημόσιο.

 

Το 2017 η εταιρία επέκτεινε τις δραστηριότητες της στην υποστήριξη των επιχείρηση με το κατάλληλο προωθητικό υλικό συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες εταιρείες εκτύπωσης της χώρας.

 

Το Νοέμβριο του 2018, η εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δυτική πλευρά της πόλης, στον Εύοσμο με σκοπό την βοήθεια ακόμα περισσότερων ανθρώπων στην βελτίωση της καθημερινότητας τους.

 

Το Ιανουάριο του 2019, το Γραφείο της πόλης των Σερρών μεταφέρεται σε νέο σύγχρονο χώρο στην οδό Παύλου Μελά & 29ης Ιουνίου γωνια, με σκοπό την εξυπηρέτηση μεγαλύτερου όγκου πελατών.

 

Η επόμενη μέρα επιβάλει την συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών μας σε ένα δύσκολο και μεταβαλλόμενο περιβάλλον.