ΣΟΧ: Σχολικές καθαρίστριες προσλαμβάνει ο Δήμος Βισαλτίας

Η Δήμαρχος Βισαλτίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα τριών (13) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον Δήμο Βισαλτίας για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ με αριθμό ΣΟΧ 1/2024 και να το υποβάλλουν είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : d.visaltias@gmail.com, είτε αυτοπροσώπως στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Δήμου, στη διεύθυνση: Δήμος Βισαλτίας, Ηρώων 2, ΤΚ 62200 Νιγρίτα.

 

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους.    

 

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων έχει τελειώσει. Αναμονή αποτελεσμάτων!

 

Δείτε εδώ σε πραγματικό χρόνο την πορεία όλων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ

 

ΤΙP: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ALERT», την αποκλειστική υπηρεσία των Γραφείων μας  για να ενημερώνεστε άμεσα με ένα απλό SMS στο κινητό σας, για όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα σας. Εγγραφή ΕΔΩ

 

Τα Γραφεία IDEA αναλαμβάνουν, κατόπιν ραντεβού αλλά και εξ’αποστάσεως την επιτυχή συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

IDEA Σέρρες: 2321302583

 

 

    Φόρμα επικοινωνίας

    Το όνομά σας (απαραίτητο)

    Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

    Το email σας

    Κατάστημα
    ΣερρώνΘεσσαλονίκης

    Το μήνυμά σας