ΣΟΧ: Νέες προσλήψεις σχολικών καθαριστριών στον Δήμο Θερμαϊκού

Ο Δήμαρχος ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα πέντε (75) ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Θερμαϊκού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση αριθμό 13902/12-07-2024 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: prosopiko@thermaikos.gr

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση η κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία της επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων έχει τελειώσει. Αναμονή αποτελεσμάτων.

 

Δείτε εδώ σε πραγματικό χρόνο την πορεία όλων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ

 

ΤΙP: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ALERT», την αποκλειστική υπηρεσία των Γραφείων μας  για να ενημερώνεστε άμεσα με ένα απλό SMS στο κινητό σας, για όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα σας. Εγγραφή ΕΔΩ

 

Τα Γραφεία IDEA αναλαμβάνουν, κατόπιν ραντεβού αλλά και εξ’αποστάσεως την επιτυχή συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

IDEA Εύοσμος: 2314314202