ΣΟΧ: Σχολικές καθαρίστριες προσλαμβάνει ο Δήμος Νέας Ζίχνης

Για την Πρόσληψη Προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του Δήμου Νέας Ζίχνης διδακτικού έτους 2024-2025.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης ανακοινώνει  την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 10 ατόμων για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στον Δήμο Νέας
Ζίχνης. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 1/2024 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά, στη διεύθυνση n-zixni@otenet.gr .

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων και της εμπειρίας.

 

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 11 Ιουλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και τελειώνει 24 Ιουλίου 2024 ημέρα Τετάρτη. 

 

Δείτε εδώ σε πραγματικό χρόνο την πορεία όλων των προκηρύξεων ΑΣΕΠ

 

ΤΙP: Κάντε εγγραφή στον «Διορισμό ALERT», την αποκλειστική υπηρεσία των Γραφείων μας  για να ενημερώνεστε άμεσα με ένα απλό SMS στο κινητό σας, για όλες τις προκηρύξεις που αφορούν την ειδικότητα σας. Εγγραφή ΕΔΩ

 

Τα Γραφεία IDEA αναλαμβάνουν, κατόπιν ραντεβού αλλά και εξ’αποστάσεως την επιτυχή συμπλήρωση και ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης σας.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

IDEA Σέρρες: 2321302583

 

 

  Φόρμα επικοινωνίας

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (απαραίτητο)

  Το email σας

  Κατάστημα
  ΣερρώνΘεσσαλονίκης

  Το μήνυμά σας